Kaspersky VPN-versioner

Kaspersky VPN fås i en gratis version og i en Ubegrænset-version.

Bemærk: Tilgængeligheden af den gratis version afhænger af dit område.

Gratis version:

Du kan skifte fra Gratis version til Ubegrænset version ved at købe et abonnement.

Ubegrænset version:

Du kan finde flere oplysninger om Kaspersky VPN-versioner ved at besøge My Kaspersky.

Bemærk: Når du bruger den ubegrænsede version af Kaspersky VPN, kan programmet give dig besked om, at der er et andet abonnement tilgængeligt. Denne meddelelse vises kun, hvis det abonnement, der blev fundet, anvendes på færre enheder end dit aktuelle abonnement. Hvis du skifter til dette abonnement, vil Kaspersky VPN, som er installeret på nogle af dine enheder, skifte til den gratis version.

Se også

Opgrader til den Ubegrænset version

Om abonnementet